About me

dikpeetersHoe het begon… Ik had net de haar en make-up opleiding van Dik Peeters afgerond en verhuisde naar Los Angeles.

Mijn eerste baan was bij Glamour Shots, een shop waar mensen zich heel glamoreus konden laten opmaken om daarna op de foto te gaan.

ballistic-movie-poster-1995-1020211155Dat was in 1992. Wat een goede leerschool was dat. Ik heb daar zoveel verschillende gezichten in de stoel gehad! Niet lang daarna mocht ik assisteren op de set van de film “Ballistic”.
In hetzelfde gebouw werd ook de destijds heel populaire politieserie Cagney en Lacey opgenomen. Dat vond ik toen toch wel heel indrukwekkend.

hollywood-signNa een aantal keren op een filmset geassisteerd te hebben, kreeg ik van een producer de kans om zelf de key make-up artist bij een film te zijn.
En zo ging het balletje rollen….
In de 13 jaar dat ik in LA woonde, heb ik de visagie mogen doen voor heel veel films, muziekvideo’s, commercials, portret-fotografie (headshots), televisie-programma’s en interviews met artiesten/acteurs.

Een van de hoogtepunten kwam voor mij toch wel in 2002, toen ik de visagie mocht verzorgen van de dansers van Michael Jackson tijdens een aantal optredens.

hvnlIn 2005 verhuisde ik weer terug naar Nederland en kwam al gauw bij Hart van Nederland terecht. Dit is nog steeds een programma waar ik graag voor werk.

Van filmen op de stranden in Los Angeles, tot de studio’s in Nederland… Het laatste klinkt misschien minder exotisch, maar ik doe het allemaal met evenveel plezier! Het belangrijkste voor mij zijn de mensen zelf die ik in de stoel heb. Als visagiste sta je meteen in iemands persoonlijke veld. Ik vind het altijd weer een mooie uitdaging om aan te voelen waar iemand zich het lekkerst bij voelt om zo samen met mijn expertise die persoon zo mooi mogelijk te maken. Mijn werk is dan ook pas af als jij je goed voelt!

Voor meer informatie: Contact