Make Up & Hair

Voor mij is de diversiteit van mijn vak één van de grote pluspunten.

Naast de luxe van een aantal vaste opdrachten per maand (bijv. Koffietijd en Hart van Nederland), komen er ook regelmatig andere leuke klussen voorbij: Fotosessies, commercials en bruiloften, maar ook bijvoorbeeld een prive make-up voor een speciaal feest.

De focus ligt voor mij altijd op het luisteren naar de wensen van de klant en het beeld realiseren dat zij voor ogen hebben.

Naast de makeup en hair opleiding van Dik Peeters heb ik in LA ook een kappersopleiding gevolgd. Hierdoor is mijn expertise enorm uitgebreid en kan ik met alle soorten haar en in iedere gewenste stijl werken.

Gedurende mijn carriere heb ik heel veel verschillende haartypes, huidskleuren en persoonlijkheden in mijn stoel gehad. Mijn grote kracht is dan ook om het uiterlijk, karakter en programma of plaatje in harmonie samen te brengen.

Hart van Nederland

Al sinds mijn terugkomst in Nederland werk ik voor Hart van Nederland. Met een vast team van visagistes verzorgen wij de make-up en het haar bij dit dagelijkse programma. Het is een hechte loyale groep, waar ik met veel plezier werk.

Fotografie

Regelmatig word ik door presentatrices gevraagd om de visagie te verzorgen voor de foto’s bij een artikel in een magazine, of voor een speciaal evenement, zoals bijvoorbeeld een “Tribute to Quincy Jones”-muziekavond met Marlayne Sahupala.

Yvonne1 (Mobile)
Evelien de Bruijn
Jessica-K-1 (Custom) (Custom)
Daphne1 (Custom)
Marlayne Mama
Marlayne-Kinderen-1 (Custom) (Custom)

Commercials

Bij Commercials is het van groot belang om precies die look neer te zetten die de klant bij zijn product vindt passen. Dit filmpje voor het kledingmerk “Moodstreet” is daar een goed voorbeeld van.

Bruiloften

Voor deze speciale dag heeft de bruid genoeg te regelen! Het belangrijkste voor mij is dan ook dat de bruid zich helemaal goed voelt en geen enkele zorg heeft over haar uiterlijk. Tijdens een proefsessie proberen we verschillende hairstyles uit en komen we samen tot de perfecte look voor jou!

Voor meer informatie: Contact