Quinty Trustfull

Mijn eerste ontmoeting met Quinty was bij het programma Dancing on Ice in 2007.

Eerlijk gezegd was ik toen nog helemaal niet bekend met het werk van deze powerhouse vrouw.

Tja, als je 13 jaar in het buitenland woont, mis je weleens wat!

Al snel werd duidelijk hoe dedicated Quinty is om het uiterste uit zichzelf, maar ook uit de mensen om haar heen te halen.

Bij iedere Dancing on Ice show gaf ze mij de aanzet en vrijheid om met creatieve idee├źn te komen. Dit resulteerde in steeds weer totaal verschillende looks. En dat waren er nogal wat, want ze behaalde de finale!

Anderhalf jaar en wat foto-shoots later benaderde Quinty mij met de vraag of ik haar visagie bij Koffietijd wilde verzorgen. Bij zo’n dagelijks programma hoort een toegankelijke look, maar Quinty is Quinty niet
zonder een tikje “Glam”.

Ons grapje is dan ook altijd als ik er weer eens een wimpertje bij zet: “Gewoon, omdat het kan!”.

Naast Koffietijd verzorg ik ook haar visagie bij andere projecten, zoals de Nationale Postcode Loterij, OralB, Carmen, de NHA en natuurlijk ook eventuele rode loper evenementen. Dan mag ik weer even helemaal los gaan en haar hele glamorous kant naar voren brengen.

Quinty is op en top een vakvrouw en ik ben dankbaar al zolang voor haar te mogen werken. Haar oog voor detail en professionaliteit dragen ertoe bij dat ik ook scherp blijf en veel plezier in mijn werk behoud.

Quinty-V-A1 (Custom) (Custom)
Q-100procent-G1 (Thumb)
Q-Mama1 (Custom) (Custom)
Q-100procent-J1 (Custom) (Custom)
Quinty-V-B1 (Custom) (Custom)
Q-Libelle1 (Custom) (Custom)

Voor meer informatie: Contact