top of page

Mijn carriere begon in Hollywood, Inmiddels werk ik al meer dan 30 jaar met veel plezier als visagiste.

In Los Angeles heb ik de fijne kneepjes van het make-up en haar-vak geleerd. Ik heb daar 13 jaar lang zo'n bijzondere tijd gehad daar. Muziekvideo's met bijv. Snoop Dogg. Commercials draaien op het strand in Malibu terwijl dolfijnen voorbijzwemmen. TV- programma's op de bekende sound-stages als Universal, Warner Bros, Paramount.  Films draaien in de bergen waar bijvoorbeeld een echte grizzlybeer ook een ster was. Fotografie, events, interviews met grote sterren zoals Al Pacino en Robert Downey Jr.  Maar de 2 optredens in 2002 van Michael Jackson, mijn jeugdheld, waar ik het haar en de make-up van de dansers voor mocht doen, waren toch wel de kers op de taart!

"Kan je niet iedere ochtend langskomen?" Die kreet inspireerde mij om workshops te gaan geven.


De mensen die ik in mijn stoel kreeg bij Koffietijd maakten zo vaak het grapje: "Kan je niet iedere ochtend even langskomen??" en ook: "Zo mooi en fijn dit, want ik heb geen idee wat ik doe!" En dus ontstond het idee om workshops te geven. Al mijn make-up tips & tricks heb ik nu in een les-vorm gegoten, zodat heel veel vrouwen zich echt zelfverzekerd kunnen voelen over hun eigen make-up kunsten.

De Beauty Classes in mijn INNER BEAUTY CENTER zitten vól tips die iedereen kan leren.

Naast mijn visagiewerk voor de media, wat ik nog steeds met veel plezier doe, heb ik inmiddels ook een geweldige ruimte in Hilversum gevonden die ik INNER BEAUTY CENTER heb genoemd. De Natural en Glam Beauty Classes zitten vol tips die iedereen kan leren, zelfs als je twee linkerhanden hebt.

Ik hou van mijn
vak. Als freelancer en teacher.

Toen ik terugkwam naar Nederland werkte ik al snel volop bij verschillende TV-programma's.

Toch werd de afstand met mijn familie te groot naarmate ik ouder werd.Daarom besloot ik in 2005 terug naar Nederland te verhuizen.  Al snel werkte ik volop bij verschillende televisieprogramma's.

Ik leerde Quinty Trustfull kennen en werd haar vaste visagiste voor Koffietijd. En daardoor ook het vertrouwde gezicht voor de gasten die daar aanschoven. Twaalf jaar lang heb ik vele BN'ers in mijn stoel gehad, politica, mensen met hun eigen verhaal voor verschillende goede doelen, artiesten.... Alles kwam voorbij. En ook dus met Quinty iedere dag. Het was thuis. En ik kijk er met veel plezier en dankbaarheid op terug.

Ik geniet ervan om iedereen zo te zien stralen!

Het is hartverwarmend hoeveel plezier alle dames hebben en hoeveel er gelachen wordt. Aan het einde van de les straalt iedereen net als de vele sterren die ik heb opgemaakt. Na zoveel jaren ervaring voelt het heel organisch om deze kennis nu door te geven. En alle deelnemers gaan dan ook met veel nieuwe skills naar huis. Ik geniet er met volle teugen van! Ik hou van mijn vak. Als freelancer én als teacher.

bottom of page