top of page

IK BEN IN HET DIEPE GESPRONGEN
Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik besloten mijn werk als visagiste bij televisie helemaal om te gooien. Ik heb zoveel mooie ervaringen opgedaan in die 30+ jaren, maar het was niet meer spannend genoeg. Ik vond er al een poosje geen uitdaging meer in.

Ik wilde iets nieuws, iets echt voor mezelf opbouwen. Zo gezegd, zo gedaan.


Mooie plek gevonden in Hilversum. Daar heb ik de ruimte te gekke dingen te gaan doen. En dat is het ook zeker geworden. Een supergezellig huiskamer sfeer waar ik al een flink aantal hele leuke make-up masterclasses heb gegeven. Ik geef hier ook energie healingen. En er zijn inmiddels ook al meerdere Reiki Usui lessen gegeven. Deze ruimte is echt fantastisch!


Opnieuw beginnen is een proces met ups & downs. Maar ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik maak nu echt keuzes vanuit mijn hart. Want dat is waar het nu om draait.

Niet vanuit automatische piloot of vanuit een overtuiging die alles veilig wil doen. Voor het zekere te kiezen, heb ik vervangen met volledige overgave in het niet weten.


En soms is dat natuurlijk best eng. Maar toch voel ik mij altijd blij achter die angst. Trots. En met een enorm vertrouwen en gevoel van vrijheid. Want als ik 1 ding heb geleerd in dit leven, is dat mijn intuïtie, mijn hart, altijd het beste weet wat ik moet doen, waar ik moet zijn en waar ik blij van word.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page